Huis te koop

259000€

2 slaapkamers 106 vierkante meters

Immoweb code : 11131771
Immoweb code : 11131771

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
106 vierkante meters bewoonbare ruimte
87 vierkante meters grond

Omschrijving

Standaard rijwoning met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3)

Deze standaard rijwoning in Lier is de ideale woning voor een klein gezin of een koppel dat op zoek is naar een comfortabel huis. Met twee slaapkamers en de mogelijkheid om op de zolder een derde slaapkamer te creëren.

De woning is gelegen op een perceeloppervlakte van 87m². wat betekent dat er ook een kleine buitenruimte is.

Met een bewoonbare oppervlakte van 106m² is de woning compact maar toch praktisch ingericht. De ruimte is optimaal benut, zonder dat er veel verspilde ruimte is. De woonkamer is gezellig en biedt voldoende plaats voor een comfortabele zithoek en een eethoek.

De keukenruimte bestaat enkel uit kastjes en dient ook volledig gerenoveerd te worden.

De EPC-waarde van de woning is 374 (het energielabel is D) wat aangeeft dat de energie-efficiëntie van de woning gemiddeld is.
De woning heeft ook een te renoveren badkamer, die is voorzien van basisvoorzieningen zoals een douche, een wastafel en een toilet.

Kortom, deze standaard rijwoning in centrum Lier is een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een compacte woning met potentieel tot renovatie. De echte meerwaarde ligt op zolder, die mits het plaatsen van een vaste trap, kan omgevormd worden tot 2 extra kamers. Er kan ook een extra zuid gericht terras gemaakt worden op het eerste verdiep. ( op het dak van de keuken).

Neem contact op