Huis te koop

525000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11334150
Immoweb code : 11334150

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
2515 vierkante meters grond

Omschrijving

Ideaal gelijkvloers wonen: Charmante open bebouwing met groe

Ontdek deze charmante open bebouwing op een royaal perceel van 2515 m², gelegen langs een handige verbindingsweg met het bruisende centrum van Lier binnen handbereik. Geniet van de perfecte combinatie van ruimte, comfort en natuurlijke schoonheid, met aan de achterzijde van de woning een idyllisch groen landschap voor ultieme rust.
Gebouwd in de jaren 90, straalt deze woning kwaliteit en zorgvuldig onderhoud uit, met een doordachte indeling waarbij alle leefruimtes op de begane grond zijn geplaatst voor optimaal gemak. Bij binnenkomst verwelkomt een ruime inkomhal u, compleet met gastentoilet en ingebouwde vestiairekast.
De leefruimte met aangrenzende keuken biedt een gezellige oase van comfort, met grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de tuin bieden. De woonkamer, met knusse open haard, is perfect voor ontspannen avonden.
De keuken is uitgerust met hoogwaardige materialen en grenzend aan de keuken bevindt zich een ruime wasplaats/berging, met een tweede gastentoilet. Buiten kunt u genieten van een overdekt terras dat uitstrekt tot een ruim exterieur terras.
De nachthal biedt o.a. toegang tot een badkamer en drie comfortabele slaapkamers.
De woning beschikt ook over een ruime inpandige garage, bereikbaar via een royale oprit en een ruime zolder voor extra opslagruimte.
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter plaatse via [email protected] of

Neem contact op