Huis te koop

245000€

4 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 11340693
Immoweb code : 11340693

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
85 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Op te frissen woning met 4 slpkmrs. nabij het centrum van Li

Deze uitstekend gelegen op te frissen woning met veel potentieel, bevindt zich in het levendige centrum van Lier. Geniet van het groene uitzicht met een top ligging vlak tegenover de Nete en de Lierse Vesten. Winkels, scholen, openbaarvoer en het treinstation zijn allemaal op wandelafstand.
We betreden de woning via de ruime inkomhal met aan de linkerkant de grote woonkamer van 38 m². Deze grenst aan de te renoveren keuken met voldoende ruimte voor een eettafel en een koer aan de achterzijde. De badkamer situeert zich ook op het gelijkvloers en is momenteel voorzien van een ligbad en een wastafel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte naast de badkamer.
Op de 1ste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers van maar liefst 22 m²en 13 m². Op de 2de verdieping bevinden zich de andere 2 slaapkamers met ook een respectievelijke oppervlakte van 22m² en 14 m². Het huis beschikt over 2 zolderkamers, dewelke toegankelijk zijn met een vaste trap. De woning heeft een EPC score B, wat betekent dat het gebouw over het algemeen energie efficiënt is. echter zijn er enkele mogelijkheden waar energiebesparingen kunnen worden gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- Heel goed onderhouden, echter te renoveren
- Ruime woning met veel potentieel
- Zeer goede EPC score: Label B

Stedenbouwkundige vergunning: vergunning uitgereikt. Woongebied. Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Voorkooprecht ruimtelijke ordeni

Neem contact op