Huis te koop

349000€

3 slaapkamers 126 vierkante meters

Immoweb code : 11349627
Immoweb code : 11349627

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
126 vierkante meters bewoonbare ruimte
53 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Gerenoveerde stadswoning met 3 slaapkamers in hartje Lier

    Welkom in het hart van Lier! Gelegen in de binnenkort vernieuwde Berlarij, biedt deze recent gerenoveerde stadswoning een unieke kans om te genieten van de charme van deze stad.     Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand.

    De woning straalt een gezellige en warme sfeer uit.     De gelijkvloerse verdieping omvat een ruime leefruimte die naadloos overgaat in een volledig uitgeruste keuken.     Slim geplaatste lichtkoepels zorgen voor veel natuurlijk licht, zelfs aan de achterkant van de woning.

    Op de eerste verdieping vindt u een slaapkamer, douchekamer, wasruimte, en een bureau met een stadsterras.     De tweede verdieping heeft een tweede slaapkamer, een toilet, en een tweede badkamer.     De zolderverdieping is omgetoverd tot een ruime derde slaapkamer.

    Dankzij recente renovaties is deze woning instapklaar.     Met een gunstig Energieprestatiecertificaat (EPC) en conforme elektriciteitssystemen kunt u zorgeloos intrekken.

    Heeft deze woning uw interesse gewekt? Plan dan tijdig uw afspraak via onze digitale agenda of contacteer Christophe via [email protected].

Bijzonderheden:

       
  • Totaal gerenoveerd
  •    
  • Gunstig EPC "B" e

Neem contact op