Huis te koop

259000€

2 slaapkamers 149 vierkante meters

Immoweb code : 11376297
Immoweb code : 11376297

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
149 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning op perceel met potentieel te Lier

Het perceel, met een aanzienlijke omvang, opent mogelijkheden voor ontwikkeling, onder voorbehoud van de juiste vergunningen. Met name bestaat de potentie om het perceel op te splitsen en een nieuwe ontwikkeling te realiseren aan de zijde van de Lispersteenweg, waardoor investeerders en ontwikkelaars hier interessante perspectieven kunnen verkennen.

De huidige woning vraagt om renovatie, maar vormt een solide basis.
Op het gelijkvloers bevindt zich een ruime garage, die verschillende mogelijkheden biedt voor gebruik, zoals extra opslagruimte of het creëren van een werkruimte.
Op de eerste verdieping betreedt u de leefruimte van de woning, bestaande uit een woonkamer, een functionele keuken, een badkamer en twee slaapkamers.

De ligging van de woning in de Rivierstraat zorgt voor een aangename woonomgeving met nabijheid tot voorzieningen, scholen en het historische centrum van Lier. Bovendien opent het potentieel voor ontwikkeling aan de Lispersteenweg nieuwe perspectieven voor de toekomstige waarde van dit vastgoed.

Kortom, deze woning vertegenwoordigt een unieke kans voor wie op zoek is naar een renovatieproject met potentieel voor verdere ontwikkeling. We nodigen geïnteresseerden uit om de mogelijkheden van deze eigendom te ontdekken en zich te laten inspireren door de talrijke opties die het biedt.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op