Huis te koop

360000€

4 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 11166282
Immoweb code : 11166282

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
673 vierkante meters grond

Omschrijving

Landelijk gelegen villa op 6a73ca met garage en mooie tuin

- IN OPTIE -

In het landelijke Sint-Maria-Lierde, met zicht op natuur, vinden we deze ruime open bebouwing terug op een perceel van 6a73ca.

Troeven zijn ongetwijfeld de ligging, de ruimte, de solide structuur, garage, recente dakrenovatie en de mooie tuin met een perfecte Z-oriëntatie!

Het gelijkvloers omvat een inkomhal met trap naar de 1e VD. De leefruimte van 34m² biedt plaats voor salon (met schouw) en eetplaats. Een andere ruimte vooraan kan dan weer dienst doen als bureau of slaapkamer. De keuken is 16m² en biedt toegang tot de veranda van 30m² waar het steeds heerlijk vertoeven is. Het zicht op de tuin is meer dan het vermelden waard.

Verder een eerste badkamer met lavabo en bad, een apart toilet, en een ruime inpandige garage met plaats voor 1 auto.

Op de 1ste verdieping heeft de woning 3 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer met lavabo en toilet, en een praktische stockagezolder.

Tot slot beschikt de woning nog over een ruime droge kelder met handige wasplaats.

Kortom, bent u op zoek naar een stevige gezinswoning met zicht op groen? Dan kunt u mits de nodige opfrissingswerken van deze woning een pareltje maken te midden van de Vlaamse Ardennen.

Interesse? Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Neem contact op