Huis te koop

425000€

5 slaapkamers

Immoweb code : 10673479
Immoweb code : 10673479

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
2757 vierkante meters grond

Omschrijving

Atypisch gebouw in 2 grote delen

Atypisch gebouw in 2 hoofdgedeelten (molen en woonhuis), een overblijfsel uit een vervlogen tijdperk, met nog enkele van de attributen van zijn vroegere functie, een klein stukje erfgoed met veel mogelijke projecten. Kom kijken: er zijn veel mogelijkheden, hetzij voor een gezin en een extra verhuur, hetzij voor investeerders, hetzij voor een gezinsgedeelte en een gedeelte voor een vrij beroep... de keuze is aan u.
WONING: ruim; klaar om in te trekken; een beetje bijwerken vereist. Begane grond: 1 inkomhal;1 kleine woonkamer met ingerichte keuken;1 grote eetkamer;1 badkamer met toilet;1 grote bijkeuken;1 stookruimte/opslagruimte;1 garage met elektrische deur;kelder. 1e verdieping: 4 slaapkamers, waarvan een met een klein balkon;1 doucheruimte;1wc. Inrichtbare zolder. Een oude stal om te renoveren.
PEB E
MILL: gedeeltelijk gerenoveerd/mogelijk om in te wonen. Begane grond: 1 hal;1 woon/eetkamer;1 ingerichte keuken;1 badkamer met toilet;1 berging. 1e verdieping: 1 kantoor/slaapkamer;1 slaapkamer;1 grote kledingkast.Entresol: 3 kamers voor verbouwing. Garage. Molenkant: te renoveren.
PEB F
Omgeven door tuin-bos. Niet ver van de grote autowegen (10 min). Een bosrijk gebied waar wandelaars mooie panoramische uitzichten zullen vinden.
Bezoek alleen op afspraak met het agentschap

Neem contact op