Huis te koop

698500€

4 slaapkamers 366 vierkante meters

Immoweb code : 11345852
Immoweb code : 11345852

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
366 vierkante meters bewoonbare ruimte
1600 vierkante meters grond

Omschrijving

LIEVEGEM - Klassieke architectenwoning met riante tuin te k

Deze prachtige villa, ontworpen door de gekende architect O. Lootens, wordt exclusief te koop aangeboden door Access Estate.

Gelegen in een rustige buurt in Lievegem, straalt deze tijdloze woning met 4 slaapkamers karakter en klasse uit, en biedt een royaal leefoppervlak van 366 m² op een ruim perceel van 1.600 m².

Rustig gelegen, met de nabijheid van het centrum van Lievegem, de N9 en een gemakkelijke toegang tot de R4 en andere belangrijke wegen. Deze eigendom bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Gent.

De woning onderscheidt zich door de overvloedige lichtinval die de ruime kamers op zowel de begane grond als de bovenverdieping verlicht. Dit draagt bij aan het ultieme woongenot dat past bij een villa van dit kaliber.

Enkele opvallende kenmerken zijn onder andere de ongelooflijke lichtinval, 4 stijlvolle slaapkamers, 2 ruime bureauruimtes, een aparte zithoek en eetkamer, 2 livings voor diverse leefruimtes, een dubbele garage met een in te richten zolderverdieping, en een dubbele ingang die ideaal is voor vrije beroepen en zelfstandigen.

Deze woning biedt niet alleen een unieke architectuur en indeling, maar ook een perfecte combinatie van comfort, functionaliteit en stijl. Ontdek de troeven van deze villa die uw woondromen tot leven brengen.

Voor meer info of een bezoek, maak een afspraak met Sepp Van der Spek op 0499 21 71 39 of via [email protected]

Wij maken uw droom waar!

Neem contact op