Huis te koop

515000€

3 slaapkamers 180 vierkante meters

Immoweb code : 11308316
Immoweb code : 11308316

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
180 vierkante meters bewoonbare ruimte
325 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare woning in centrum Waarschoot.


TE KOOP RECHTSTREEKS VAN EIGENAAR

Deze woning (Bj.2014) is bijzonder rustig en centraal gelegen op enkele passen van het dorpsplein Waarschoot-Lievegem! Dit prachtige perceel biedt niet alleen een ruim en modern huis, maar ook een oase van gezelligheid en rust.

De woning is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en comfort, met moderne voorzieningen (Home control domotica-systeem) die voldoen aan de hedendaagse eisen.

Energie-efficiënte vloerverwarming, sound systeem doorheen het huis, diverse ingebouwde opbergkasten, automatische nachtverlichting.

Op het gelijkvloers: de lichtrijke inkomhal met gastentoilet, een rustgevende en ruime living / keuken met loft gevoel. Een luxueuze keuken, inpandige garage, bureel en een praktische berging. Daarnaast is er ook een ruim en gezellig zuidgericht buitenterras.

Op de 1e verdieping vinden we naast de nachthal, drie ruime slaapkamers. De master bedroom is voorzien voor het plaatsen van een ruime dressing. De badkamer biedt het beste van twee werelden, met zowel een inloopdouche als een ligbad, een nachttoilet en dubbele wastafel voor het ultieme comfort. Via een vouwtrap kan u de grote zolderruimte betreden die ideaal is voor stockage of een extra slaapkamer.
Buiten vind je een gezellige tuin met een zuidgericht terras en een prachtig uitzicht op het voorgelegen park, een waar paradijs voor rust en ontspanning.
CONTACT
Tussen 9-22u of [email protected]
BEZICHTIGEN NA AFSPRAAK

Neem contact op