Huis te koop

695000€

3 slaapkamers 175 vierkante meters

Immoweb code : 11129970
Immoweb code : 11129970

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
175 vierkante meters bewoonbare ruimte
5794 vierkante meters grond

Omschrijving

Paardenhouderij met woning, stalgebouw met 8 stallen en lood

Deze eigendom, vergund als paardenhouderij, is gelegen in Lille, een gemeente in de Kempen. Het is makkelijk bereikbaar via de E34 Antwerpen – Eindhoven, afrit 21 Lille en vervolgens de N153 en N140.

De paardenhouderij omvat een woning (HOB), een stalgebouw met 8 paardenstallen, een buitenpiste en zowel een kleine als grote opslagloods voor materiaal en materieel.

Wanneer de woning betreden wordt langs de inkomhal, die tevens ook dienstdoet als traphal is er toegang naar de lichtrijke woonkamer die verder aansluit op een ruime keuken met uitzicht op de paddock en buitenpiste. Vanuit de keuken is er toegang naar de achterinkomhal waar ook de badkamer en gastentoilet zich bevinden.

Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers, waarvan één de masterbedroom is, verder is er een kinderkamer en een derde kamer die dienst doet als dressing.
Via een trap bereik je het tweede verdiep waar er eventueel nog een of twee kamers gemaakt kunnen worden.

Achter de woning bevindt zich de paardenaccommodatie, die ook toegankelijk is vanuit de zandweg naast de eigendom, waardoor voldoende privacy verzekerd wordt. Het stalgebouw bevat 8 stallen en een zadelkamer, verder zijn er twee opslagloodsen (16m x 12m en 17,5m x 8,5m). Een buitenpiste met recreatieve bodem van 35 x 25m completeert de eigendom.
Achter het stalgebouw zijn er verschillende weidepaddocks, allen voorzien van een nieuwe houten omheining.

Vanuit deze accommodatie zijn er verschil

Neem contact op