Huis te koop

595000€

3 slaapkamers 223 vierkante meters

Immoweb code : 11333642
Immoweb code : 11333642

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
223 vierkante meters bewoonbare ruimte
720 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare en ruime woning afgewerkt met kwalitatieve mater

Instapklare en ruime woning afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Ligging: Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van het centrum van Lille met alle faciliteiten in de nabije omgeving. Tevens zijn de invalswegen naar de omliggende gemeenten en de E34 vlot bereikbaar.

Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, dressing, bureau, apart toilet, inpandige garage, wasplaats/berging, zolder en tuin.

Beschrijving: U betreedt deze instapklare woning via de inkomhal met ingemaakte kasten onder de trap en komt toe in de leefruimte. In de leefruimte werd gekozen voor een parketvloer, wat in combinatie met het natuurlijk lichtinval en de gashaard een zeer aangenaam gevoel geeft. De leefruimte staat in interactie met de volledig geïnstalleerde keuken met eiland. Langs de keuken ligt de berging/wasplaats, voorzien van douche. Op de eerste verdieping vindt u allereerst een zeer ruime hal. Er zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan één voorzien van ensuite dressing. De badkamer is hypermodern en uitgerust met een inloopdouche en dubbele lavabo. Tot slot is er nog een apart toilet, stockagezolder en inpandige garage aanwezig. Om dit geheel compleet te maken is de tuin volledig aangelegd en omheind, heerlijk om te vertoeven.

- Renovaties: keuken (2014), maatwerk (2019), badkamer (2022)
- Elektriciteit conform

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 08

Neem contact op