Huis te koop

495000€

2 slaapkamers 133 vierkante meters

Immoweb code : 11337073
Immoweb code : 11337073

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
133 vierkante meters bewoonbare ruimte
323 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa (127m²) voorzien van alle comfort!

Gerenoveerde woning (127m²) voorzien van 2 slaapkamers, 2 badkamers, aangelegde tuin en garage met sectionale poort op toplocatie te Lint!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, centraal, residentieel en rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal, voorzien van gastentoilet. Deze geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte op terracotta en is voorzien van een gashaard. Voorts de open en hyper-geïnstalleerde keuken, deze is voorzien van kwalitatieve toestellen en hoogwaardige afwerking. Via de nachthal bereiken we het slaapgedeelte van de woning, met een prachtige masterbedroomen een ruime gastenkamer, beiden met ingemaakte kasten. De badkamer is voorzien van een bad-in-douche combinatie, toilet en wasmeubel en er is alsook een aparte douchekamer. De woning is ook voorzien van een bijgebouw met garage met sectionale poort en aansluitend een polyvalente zolderruimte die tal van mogelijkheden biedt! Tot slot heeft hebben we de prachtig aangelegde tuin.

- toplocatie
- recentelijk gerenoveerd (2018)
- open-bebouwing
- Cv-installatie HR condensatie (2018)
- geïsoleerd dak
- Garage met sectionale poort
- ruim perceel (324m²)

EPC 359Kwh/m² jaar

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op