Huis te koop

475000€

3 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11337081
Immoweb code : 11337081

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
736 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa (159m²) met 3 slaapkamers op 736m²!

Charmante villa (159m²) voorzien van 3 slaapkamers en garage op een perceel van 736m² met prachtig aangelegde tuin op toplocatie te Lint!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Lint, residentieel, rustig maar toch centraal, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van houthaard. Aansluitende de ruime geïnstalleerde keuken die tal van mogelijkheden biedt. Het slaapgedeelte voorziet in een ruime masterbedroom en twee gastenkamers. De badkamer werd gerenoveerd en is voorzien van douche, wasmeubel en toilet. Tot slot beschikt de woning ook nog over een ruime zolder en een gezellige veranda. De woning is gelegen op een riant perceel van 736m² dat prachtig werd aangelegd met zonnig terras, pergola en moestuin. Tot slot beschikt u ook nog over een garage/ technische ruimte met sectionale poort en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Kortom: Charmante laagbouw-villa voorzien van alle comfort op een riant perceel van 736m² op toplocatie te Lint biedt tal van mogelijkheden!

- open bebouwing
- riant perceel (736m2)
- dubbele beglazing (rolluiken)
- alarmsysteem
- gunstig EPC Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op