Huis te koop

129000€

3 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11095283
Immoweb code : 11095283

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
188 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren woning op perceel van 1a88ca

In het landelijke Neerlinter op slechts 8 min. van Tienen vind je deze te verbouwen half open bebouwing met op te richten garage op een noordwest georiënteerd perceel van 1are 88ca. Op wandelafstand bevindt zich dorpscentrum met openbaar vervoer, lagere school, bibliotheek, kinderopvang en dorpswinkel. Je kan genieten van het mooiste wandelroutenetwerk De Grote Gete Vallei.

Gelijkvloers: keuken, eetkamer, woonkamer en berging, schuifraam te maken met zicht op de tuin. Eerste verdieping: 3 slaapkamers en badkamer.

De materialen om deze woning verder af te werken zijn reeds aangekocht. Keuken: oven, koelkast, microgolf, kookplaat, vaatwasser (ZANUSSI), spoelbak en dampkap. Badkamer: inloopdouche, enkele wastafel en toilet. Ventilatiesysteem D, buitenschrijnwerk driedubbel glas PVC, lucht water warmtepomp (VAILLANT), vloerverwarming. Materialen zijn niet inbegrepen in de vraagprijs en kunnen op factuur met btw aangekocht worden. Het overzetdak is geplaatst in 2016.

Alle woningen en appartementen die vanaf 2023 zijn aangekocht met label E of F, moeten verplicht gerenoveerd worden naar label D of beter, binnen de 5 jaar na aankoop (en andere overdrachten). (https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/renovatieverplichting-voor-nieuwe-eigenaars) 
 

Neem contact op