Huis te koop

349000€

4 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 11201034
Immoweb code : 11201034

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
310 vierkante meters grond

Omschrijving

Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers in centrum Lisse…

In het hartje van Lissewege treffen we deze ruime en instapklare gezinswoning aan. De woning verwelkomt je via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte en eetplaats. Aanpalend treffen we de keuken die voorzien werd van alle nodige applicaties zijnde een koelkast, inductiekookplaat, een vaatwasser, een elektrische oven en microgolfoven. Vervolgens omvat het gelijkvloers ook nog een ruime berging en de wasruimte gelegen achter de keuken.

Via de trappenhal betreden we de eerste verdieping. Deze omvat de nachthal en 3 volwaardige slaapkamers. De 2de etage omvat de 4de slaapkamer en een nog in te richten badkamer. Tot slot hoort er bij de woning ook een ruime en zonovergoten stadstuin die toegankelijk is via de leefruimte, de keuken en via een toegangspoort aan de achterzijde van de tuin.

De woning wordt verwarmd op basis van centrale verwarming op aardgas en kent een gunstige score mede door de aanwezigheid van zonnepanelen. De elektrische installatie is gekeurd en conform.

Bent u op zoek naar een gezellig een instapklare gezinswoning in het hartje van Lissewege? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met ImmoFrancois Blankenberge.

Troeven
*4 slaapkamers
*Volledig instapklaar
*Gunstige EPC-score en zonnepanelen
*Grote stadstuin die via de achterzijde toegankelijk is


1) Stedenbouwkundige bestemming: Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: Non
3) Geïnventariseerd erfgoed: Niet van toepassing
4) Keuringsattest elektriciteit: Ja, conform
5)…

Neem contact op