Huis te koop

575000€

6 slaapkamers 310 vierkante meters

Immoweb code : 11296602
Immoweb code : 11296602

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
310 vierkante meters bewoonbare ruimte
930 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning te Lochristi - Beervelde

Deze ruime woning biedt 6 kamers, waarvan 2 met een ensuite badkamer. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een gezellige inkomhal met gastentoilet. De benedenverdieping bestaat uit een lichtrijke living van ongeveer 50m2 met direct tuincontact via het schuifraam, een volledig ingerichte halfopen keuken, berging, bijkeuken, en een multifunctionele ruimte die momenteel is ingericht als praktijk, met een aangrenzende badkamer. Deze ruimte kan ook dienen als bureau of extra slaapkamer. Een dubbele inpandige garage met automatische poort biedt voldoende parkeergelegenheid en opbergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, allemaal bereikbaar via een leuke overloop, en een centrale badkamer met een groot hoekbad met een dubbele inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast bevindt zich op de eerste verdieping nog een kleine studio met eigen badkamer en kitchenette, ideaal als gastenverblijf of voor extra privacy. Een praktische zolder biedt extra opbergruimte.

De tuin is Zuid-Oost georiënteerd en voorziet naast een groot terras van 80m2 ook nog stallingen van 60m2. Alle kamers zijn voorzien van rolluiken, er is een centraal stofzuigsysteem voorzien. De woning bevindt zich in een doodlopende straat en binnen handig bereik van belangrijke invalswegen.

EPC B 135 kWH

Neem contact op