Huis te koop

389000€

3 slaapkamers 151 vierkante meters

Immoweb code : 11361359
Immoweb code : 11361359

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
151 vierkante meters bewoonbare ruimte
320 vierkante meters grond

Omschrijving

Halfopen bebouwing met rustgevende tuin en drie slaapkame...

Deze instapklare gezinswoning in Lochristi beschikt over een gunstige locatie. Rustig gelegen in de Loboswijk met in de nabijheid het gezellige centrum. Vlotte verbinding met het openbaar vervoer alsook met de uitvalswegen R4 en E17.

Troeven:

-Geen renovatieverplichting.
-Idyllisch uitzicht over de velden.
-Garage.
-Conform elektriciteitsattest.

Ruime inkomhal, lichtrijke woonkamer ingedeeld in een leefruimte en een eetkamer. Volledig nieuwe keuken met ingebouwde toestellen (microgolf, oven, vaatwasser en een quookerkraan). Onder de trap heb je nog een extra opbergplaats.
Op het eerste verdiep bevinden zich drie apart toegankelijke slaapkamers en een badkamer bestaande uit een dubbele lavabo en een bad met douchemogelijkheid. Met een vaste trap kom je op een leuke zolderkamer die kan dienen als opslagplaats, bureauruimte, mencave, kinderkamer,… Leef je maar uit

Buiten kan je genieten van de groene tuin met een prachtig uitzicht over de velden. Hier kan je gerust een leuke barbecue organiseren in de zomer met vrienden of familie.

De woning beschikt ook over een ruime garage waar twee auto’s achter mekaar kunnen staan alsook is er een privéplaats voorzien voor de woning.

Op het dak bevinden zich 12 zonnepanelen.

Dit TOP- pand op deze TOP- locatie moet je gezien hebben. Contacteer Topvastgoed op het nummer 0475 700 700


Renovatieplicht: nee

Neem contact op