Huis te koop

388000€

4 slaapkamers

Immoweb code : 11131618
Immoweb code : 11131618

Overzicht

4 slaapkamers
632 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime open bebouwing met tuin, garage en 4 slaapkamers in L

Deze ruime woning is gelegen in het mooie Lokeren en is ideaal voor wie op zoek is naar een open bebouwing met veel ruimte en comfort. Het huis beschikt over een grote tuin waarin het heerlijk vertoeven is, en een garage waar je gemakkelijk meerdere auto's kunt parkeren.

Met maar liefst 4 slaapkamers is deze woning perfect voor een groot gezin of voor wie graag gasten ontvangt. De woning is gebouwd in 1948 en heeft dus een karakteristieke uitstraling, maar is tegelijkertijd ook voorzien van alle moderne gemakken.

Het perceeloppervlakte van 632.00 zorgt ervoor dat er voldoende ruimte is om te genieten van de buitenlucht en de groene omgeving. De EPC-waarde van 1047.00 en het energielabel F geven aan dat er nog enige verbetering mogelijk is op het gebied van energiezuinigheid, maar met de juiste aanpassingen is dit zeker haalbaar.

Kortom, deze woning in Lokeren biedt veel potentieel en is ideaal voor wie op zoek is naar een ruime en comfortabele woning met een prachtige tuin en voldoende parkeergelegenheid. - PRIJS IS BESPREEKBAAR !!

Neem contact op