Huis te koop

* 339900€

3 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11154034
Immoweb code : 11154034
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
112 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Opendeurdag op zaterdag 4 mei

Kom je graag een kijkje nemen naar de werken op de projectsite of had je graag meer informatie gewenst? Dan kan dat tijdens de opendeurdag op zaterdag 4 mei tussen 10u en 14u! Onze adviseurs heten je van harte welkom op de site van Urbain. We raden je aan om in te schrijven via projecturbain.be of telefonisch via 09 324 01 23.

Adres:
Oude-Bruglaan 53, 9160 Lokeren

Tussen het groene Molsbroek en bruisende centrum van Lokeren plant UrbanLink het zaadje voor a new way of living. Wonen in Urbain, is wonen in en tussen werelden: de site combineert de natuurlijke rust met de energie van de stad en zorgt voor een andere manier van leven, met verbinding en community als hoogste goed. Welkom thuis!

Stap de deur uit en baad meteen in sereen groen, want niet alleen woon je vlak bij het beschermde Molsbroek en de Durme, de ruime gemeenschappelijke tuin biedt dezelfde (gezonde) verademing. Wandel urenlang aan de rivier en in het natuurreservaat of laat je kinderen naar hartenlust spelen in de speelzone van de Urbain-site. Project Urbain bevat 18 woningen en twee meergezinswoningen, bestaande uit zo’n 28 appartementen. Iedere woning heeft een eigen ondergrondse parkeerplek, alsook de mogelijkheid om fietsen op te bergen in de daarvoor voorziene stallingen.

De woningen bestaan telkens uit twee of drie verdiepingen en beschikken over een eigen tuin en terrassen met oppervlaktes tot 41 m². De verschillende woningen bestaan uit drie of vier slaapkamers, waarbij de grotere units bovendien

Neem contact op