Huis te koop

235000€

2 slaapkamers 112 vierkante meters

Immoweb code : 11278664
Immoweb code : 11278664

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
112 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Starterswoning te koop

Welkom bij jouw perfecte starterswoning, strategisch gelegen nabij het bruisende centrum van Lokeren, het Molsbroek en de E17.

Stap binnen en laat je verrassen door de gezellige sfeer van dit instapklare huis. De woning beschikt over een knusse koer waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag.
Beneden vind je de gezellige living, de keuken en badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime kamers. Vanuit één van de kamers boven heb je directe toegang tot een dakterrasje waar je kunt genieten van de zon en het uitzicht over de omgeving, inclusief een prachtig zicht op het nabijgelegen natuurgebied het Molsbroek.

Met verschillende winkels op een steenworp afstand, heb je alle voorzieningen binnen handbereik.

De woning heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) D. Met een bewoonbare oppervlakte van 112 vierkante meter biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

Dit is jouw kans om een eigen plekje te veroveren in het hart van Lokeren, met het prachtige natuurgebied het Molsbroek in jouw achtertuin. Mis het niet - plan vandaag nog een bezichtiging en maak van deze woning jouw thuis!

Neem contact op