Huis te koop

* 335000€

3 slaapkamers 164 vierkante meters

Immoweb code : 11329522
Immoweb code : 11329522
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
164 vierkante meters bewoonbare ruimte
250 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige, landelijke woning in Lommel (GB)

Kom thuis in het het idyllische Kattenbos, Lommel.Deze woonbuurt belooft een harmonieuze en gezinsvriendelijke omgeving, ideaal voor wie droomt van een rustig en groen leven.Met een ontwerp van architecte Goedele Pyncket, combineert deze woning landelijke charme met eigentijdse architectuur. Dankzij de diversiteit aan stijlen in de buurt, straalt jouw toekomstige thuis een unieke en aantrekkelijke uitstraling uit.Thuiskomen in deze woning biedt je tal van voordelen:

Duurzaam wonen (E-peil = 0!): Deze woning staat voorop in duurzaamheid, met een buitengewoon laag energieverbruik. Geniet van lagere energiekosten en draag bij aan een groenere planeet. 
Persoonlijke touch: Maak van dit huis jouw droomhuis met een persoonlijke afwerking en indeling, helemaal naar jouw wens. 
Veilig voor kinderen: Gelegen in een veilige, autoluwe omgeving, is dit de perfecte speelplek voor kinderen. De buurt biedt een rustige en veilige omgeving voor jonge gezinnen. 
Nabij scholen en voorzieningen: Profiteer van de nabijheid van scholen en dagelijkse voorzieningen. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. 
De perfecte balans: Geniet van het bruisende stadsleven van Lommel, terwijl je tegelijkertijd elke dag omringd wordt door de rust en natuur van Kattenbos.

Geïnteresseerd? Vul het contactformulier in voor meer informatie of neem contact op met Kolmont via T. +32 (0)11 211 211. Onze bouwadviseurs helpen je graag verder.  Neem vrijblijvend een kijkje op onz...
Renovatieplicht: onbekend

Dit pand maakt deel uit van een project

Neem contact op