Huis te koop

315000€

3 slaapkamers 141 vierkante meters

Immoweb code : 11333759
Immoweb code : 11333759

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
141 vierkante meters bewoonbare ruimte
337 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning in hartje Lommel

Gezellige woning in hartje Lommel

Omgeving:
De woning is gelegen in het hartje van Lommel centrum. De supermarkt, bakker, scholen, bushaltes en apotheek liggen in de onmiddellijke buurt en verbindingswegen naar omliggende gemeenten zijn tevens vlot bereikbaar. Zo bent u op 15 minuten in Valkenswaard en 30 minuten in Eindhoven. Lommel is een bruisende gemeente waar u kunt genieten van een veelzijdig markt- en winkelaanbod, de UGC-cinema alsook de Lommelse Sahara waar u kunt zonnebaden aan het saffiermeer of uren kunt rondwandelen.
Omschrijving:
Wanneer we de woning betreden worden we onthaald in de gezellige inkomhal. Wanneer we rechtdoor wandelen komen we in de woonkamer terecht die door de openheid direct zicht geeft op dekeuken en veranda. De veranda is ingericht als eetkamer. De keuken is volledig geïnstalleerd en voorzien van alle comfort. Zo is er een gasvuur, oven en afwasmachine aanwezig. Naast de keuken is er een ruimte die momenteel gebruikt wordt als tweede woonkamer. In de hal vinden we toegang tot de badkamer en de wasruimte. De badkamer is uitgerust met een bubbelbad, een douche en een wastafel.
Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers te vinden en een toilet. Verder is er nog een zolder die je kan betreden door middel van een zolderluik.
De tuin is volledig verhardt en voorzien van een tuinhuis Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op