Huis te koop

399000€

3 slaapkamers 159 vierkante meters

Immoweb code : 11354302
Immoweb code : 11354302

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
159 vierkante meters bewoonbare ruimte
1300 vierkante meters grond

Omschrijving

GELIJKVLOERSE, INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS...

GELIJKVLOERSE, INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS, ZUID-WESTELIJKE ORIENTATIE EN RUIME KELDER OP RUIM EN BREED PERCEEL VAN 13A00CA TE LOMMEL!

Deze woning is gelegen in een rustige, landelijke buurt te Lommel die een vlotte verbinding met het centrum van Lommel en de noord/zuid verbinding garandeert. Deze ligging maakt dat je de omliggende steden zoals Hechtel-Eksel, Mol, Balen en Leopoldsburg snel bereikt én dat je op fietsafstand wordt getrakteerd op een groene omgeving met toeristische trekpleisters als 'fietsen door de bomen' e.d.

Deze woning werd gebouwd in 1989 op een zuid-westelijk gericht perceel van zo een 13a00ca en onderging doorheen de jaren enkele vernieuwingen. Zo werd de woning uitgerust met een nieuwe badkamer (2020) en werd de poort van de garage vernieuwd. Ook werden in 2014 alle ramen vervangen (behalve in 2 slaapkamers) door houten profielen met thermisch glas. Ook werd de keuken, waar nodig, van nieuwe toestellen voorzien. De woning werd goed onderhouden en is instapklaar. Comfort en gezelligheid vind je hier alleszins in grote mate terug. Alle ruimten hebben een mooie oppervlakte, bieden veel potentieel en zijn voldoende lichtrijk.

Op het gelijkvloers treffen we een ruime inkomhal met voldoende vestiaireruimte, een gastentoilet, een ruime woonkamer met overgang naar de keuken en een ruime dubbele garage. Toegang tot de ruime kelder (140m2) krijgen we via de keuken. Ook vinden we op deze verdieping drie ruime slaapkame...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op