Huis te koop

449000€

4 slaapkamers 245 vierkante meters

Immoweb code : 11301122
Immoweb code : 11301122

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
245 vierkante meters bewoonbare ruimte
243 vierkante meters grond

Omschrijving

Nieuwbouw woning - Verkoop onder het BTW-tarief van 21%

Londerzeel - Macnash North biedt u deze prachtige kans om een ruwbouwhuis te verwerven met de mogelijkheid om uw eigen interieurafwerking te kiezen!

Dit pand is gelegen in de gemeente Londerzeel, die een rustige leefomgeving biedt. Een tuin op het zuidwesten, bereikbaar vanuit de lichte woonkamer met open keuken, en 4 ruime slaapkamers waarvan één op de bovenste verdieping als ouderlijke suite met een eigen badkamer.

Er zijn materialen en constructietechnieken van de hoogste kwaliteit gebruikt bij de bouw van deze woning. Er zijn meerdere betonnen palen gebruikt voor de stabilisatie van het huis. Het dak is volledig geïsoleerd, de zoldervloer is voorzien van een geluidsisolatie van 22 mm voor maximaal comfort, en de gevelisolatie en drievoudige beglazing zijn ook aangebracht. Al deze informatie is te vinden in het Dossier d'Intervention Ultérieure (D.I.U.).

Het bouwbedrijf kan ook gepersonaliseerde offertes aanbieden om u te begeleiden bij de afwerking van de werkzaamheden volgens uw smaak en voorkeuren.

Neem voor meer informatie en bezichtigingen gerust contact met ons op via 02/881.22.93.
**Afbeeldingen zijn niet bindend**

Neem contact op