Huis te koop

895000€

4 slaapkamers 320 vierkante meters

Immoweb code : 11413681
Immoweb code : 11413681

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
320 vierkante meters bewoonbare ruimte
3273 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

LANDELIJK WONEN MET VRIJ ZICHT EN ALLE LUXE IN HET CENTRUM

Landelijk wonen met vrije zichten en alle luxe onder de kerktoren? Het kan! Ontdek de uitzondering op de regel in het centrum van Londerzeel…

Deze eighties split-level villa werd anno 2008 zéér grondig onder handen genomen. Bij de renovatie werden kwalitatieve en tijdloze materialen gebruikt. De landelijke omgeving en de aangelegde volwassen tuin worden intens op het interieur betrokken door de grote raampartijen in de achtergevel. In praktisch elke ruimte geniet men een natuurlijk en seizoensgebonden schilderij wanneer men naar buiten kijkt. Bovendien is de tuin zuid-west gericht. Men geniet dus optimaal van de zon en golden hour beleef je vanuit je leefruimte of vanop je terras!Op warme zomerdagen kan je extra verkoeling vinden in de zwemvijver.

De woning is zeer functioneel ingedeeld en voorzien van ruimtevriendelijk maatwerk. Er zijn 4 slaapkamers (6 mogelijk), een apart bureel, 2 badkamers, een wasplaats en 3 handige bergruimtes. Boven dit alles is er nog een polyvalente ruimte die je naar wens kan invullen (Kantoor, praktijkruimte, speelruimte, mancave, creatieve ruimte,…) die bovendien ook zicht heeft op de tuin en zwemvijver!

Wat van deze woning echt een uniek aanbod maakt is de ligging. Als men de straat oversteekt ben je via een wandelwegje op enkele tellen pal in het centrum!

Neem contact op