Huis te koop

375000€

4 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 11292629
Immoweb code : 11292629

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
523 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitstekend gelegen woning met 4 slaapkamers te Loppem

Ontdek deze prachtige woning gelegen in een serene woonwijk te Loppem, genesteld op een royaal perceel van 523 m2. Met een voortreffelijke ligging, perfecte oriëntatie en een directe instapklaarheid, belooft deze woning een droomhuis te zijn!

Het begane grond niveau omvat een gastvrije inkomhal met apart toilet, een gezellig ingerichte woonkamer met een knusse gashaard, een keuken met een heerlijke ontbijthoek, een eerste slaapkamer of bureau, een handige douchekamer, en een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Stap naar buiten en laat je betoveren door de aangename tuin met een prachtige gemetselde barbecue, een handig tuinhuis en een verzorgde vijver. Voor je gemak is er een oprit met carport en twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Op de eerste verdieping vind je een knusse nachthal en drie charmante slaapkamers, vergezeld van een badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

Als kers op de taart zijn er maar liefst 16 zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor het elektriciteitsverbruik tot een minimum wordt beperkt!

Mis deze kans niet en plan vandaag nog je bezoek aan door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel 0479/43 30 86.

Neem contact op