Huis te koop

475000€

4 slaapkamers 280 vierkante meters

Immoweb code : 11324543
Immoweb code : 11324543

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
280 vierkante meters bewoonbare ruimte
1083 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtig gelegen, ruime villa met talloze mogelijkheden te

Op zoek naar de perfecte ruimte? Verlangt u naar een oase van rust, toch binnen handbereik van alle voorzieningen? Droomt u van een woning doordrenkt met charme en karakter? Zoek niet langer, deze villa heeft het allemaal!

Welkom in de Karekietlaan te Loppem, waar Albert Loppem u deze buitengewone villa aanbiedt. Bij het betreden van de woning wordt u onmiddellijk omarmd door zijn unieke charme, met prachtige authentieke houten elementen die de woning een warme uitstraling geven. Deze villa beschikt over maar liefst 4 slaapkamers, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 6! Slaapkamers. Momenteel zijn er 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, wat deze woning ideaal maakt voor levenslang wonen. Op de eerste verdieping vindt u een veelzijdige ruimte die op verschillende manieren kan worden benut (tweede woonkamer, speelkamer, kantoor, enz.). Deze extra ruimte opent zelfs de deuren naar mogelijkheden zoals co-housing of kangoeroe-wonen. Bovendien is er voldoende opslagruimte beschikbaar in de garage, kelder en zolder.

In de prachtige, perfect georiënteerde tuin kunt u de hele dag door genieten van de zon!

Met een EPC-label C kunt u met een gerust hart intrekken, en wees gerust, deze woning is ook volledig asbestveilig.

Aarzel niet langer en plan vandaag nog uw bezoek! Neem contact op via [email protected] of bel 0479/43 30 86. Dit is uw kans om uw droomwoning te vinden!

Neem contact op