Huis te koop

315000€

2 slaapkamers 115 vierkante meters

Immoweb code : 10922666
Immoweb code : 10922666

Overzicht

2 slaapkamers
115 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Instapklare woning met authentieke elementen te Lubbeek

Deze charmante woning van 115 m², gelegen te Lubbeek, biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellige thuis. Met zijn twee slaapkamers is het perfect geschikt als starterswoning, een woning voor een klein gezin of zelfs als investeringsmogelijkheid.

Lubbeek is een rustige en groene gemeente, omgeven door prachtige natuur en op wandelafstand van belangrijke voorzieningen zoals winkels, een dokter, scholen en openbaar vervoer. De woning is op 11,5 km gelegen van Leuven en 5 km van het Gouden Kruispunt te Tielt-Winge.

De woning heeft een authentieke uitstraling en werd recent gerenoveerd. De indeling van het huis is praktisch en functioneel, een inkomhal met toegang tot een gezellige woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Verder vind je twee slaapkamers, een badkamer en een bureauruimte. Een bergingsruimte geeft tevens toegang tot een groot terras buiten en een garage met opbergmogelijkheden met nog een tweede parkeerplaats.

Wat betreft energieprestaties behaalt deze woning een EPC-waarde van 349 kWh/(m²jaar) en een energielabel D waardoor renovatie niet verplicht is.
Beschikbaar ten laatste vanaf september 2024
Wil je een afspraak vast leggen, aarzel niet om contact op te nemen via [email protected] of 0496067240.
(Ik wens niet gecontacteerd te worden door immokantoren)

Neem contact op