Huis te koop

495000€

4 slaapkamers 188 vierkante meters

Immoweb code : 11207351
Immoweb code : 11207351

Overzicht

4 slaapkamers
188 vierkante meters bewoonbare ruimte
168 vierkante meters grond

Omschrijving

BEN-woning in rustieke vierkantshoeve

Deze energiezuinige woning maakt deel uit van de Kapelhoeve, gelegen in het idyllische Etikhove (Maarkedal). Hierdoor woont u op een rustige, landelijke locatie, dichtbij prachtige velden en wandelpaden en tegelijk ook nabij Ronse en Oudenaarde. Beide steden zijn vlot bereikbaar met de wagen. Via de N8 staat u op 30 min in Gent of Kortrijk. Met de fiets zijn zowel Oudenaarde als Ronse vlot bereikbaar en binnenkort nog vlotter dankzij de aanleg van de fietssnelweg (F428).

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkom, apart gastentoilet, berging/technische ruimte en de woonkamer (60 m²) met open keuken (12 m²). De keuken is met hoogwaardige materialen afgewerkt en bevat: ingebouwde koelkast (Siemens), vaatwas (Miele), (stoom)oven (Miele) en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging (Miele).

Op het eerste verdiep, te bereiken via de (eiken) trap in de woonkamer bevinden zich de 4 slaapkamers en de badkamer met douche (incl. aansluiting voor wasmachine + droogkast).

Op het tweede verdiep (zoldertrap) is een ruime zolder aanwezig voor het opbergen van spullen.

Verder beschikt de woning ook over een tuintje incl. terras, berging en 2 staanplaatsen. Achteraan het domein is een gemeenschappelijke groenzone van 2800 m² voorzien.

Op vlak van energie is deze woning uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp.

Daarnaast is de woning uitgerust met:
- Waterontharder op basis van CO?
- Ventilatiesysteem D
- Wachtleiding (installeren laadpaal)

Neem contact op