Huis te koop

435000€

3 slaapkamers 205 vierkante meters

Immoweb code : 11372649
Immoweb code : 11372649

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
205 vierkante meters bewoonbare ruimte
994 vierkante meters grond

Omschrijving

Prachtige woning met adembenemend uitzicht in Maarkedal met

Prachtige woning met adembenemend uitzicht in Maarkedal.

Ontdek deze betoverende woning, waar elk detail harmonieus samensmelt met het majestueuze landschap van de Vlaamse Ardennen. Met een serene omgeving en een spectaculair vergezicht over het glooiende landschap, belichaamt deze woning de perfecte combinatie van comfort en natuurlijke pracht.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een elegante inkomhal met een gastentoilet, waar gastvrijheid en stijl samenkomen. De ruime woonkamer biedt een uitnodigende eet- en zithoek, omlijst door grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. Een nieuwe inbouwcassette op hout voegt een vleugje gezelligheid en warmte toe aan de ruimte.
De volledig ingerichte keuken is een oase voor culinaire creativiteit, compleet met moderne apparatuur en hoogwaardige afwerkingen. Stap buiten en geniet van de frisse lucht op het terras, omgeven door een weelderige tuin die uitkijkt over het schilderachtige landschap van de Vlaamse Ardennen.
Op de bovenverdieping bevindt zich een bureau op de mezzanine, perfect voor werk of ontspanning, evenals drie comfortabele slaapkamers en een luxueuze badkamer met toilet, dubbele wastafel, bad en douche.
De woning beschikt over een kelder, ook bereikbaar via de tuin, evenals een kruipkelder en extra bergruimte, waardoor er voldoende plaats is voor al uw opslagbehoeften.
Extra's: vloerverwarming via een recente brander op stookolie, een waterontharder en vernieuwde ramen bieden

Neem contact op