Huis te koop

625000€

4 slaapkamers 260 vierkante meters

Immoweb code : 11198762
Immoweb code : 11198762

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
260 vierkante meters bewoonbare ruimte
819 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

Moderne woning met buitenzwembad op 819m² te Maasmechelen

U komt binnen in de inkomhal met fantastisch zicht op de traphal. Hier is ook het gastentoilet gelegen. Wanneer u doorloopt komt u terecht in de woonkamer met gashaard en zicht op de tuin. Aansluitend vindt u de moderne keuken voorzien van een ATAG-gasvuur, oven, vaatwasser en koelkast. Naast de keuken is de waskamer gelegen die uitgeeft op de inpandige garage met toegang tot de kelder.
Alle slaapkamers zijn afgewerkt met dezelfde prachtige houten vloer, alle binnendeuren zijn opnieuw gespoten en de woning is voorzien van alarmsysteem.

Via de prachtige traphal komt u terecht op het 1ste verdiep, hier kan u 2 slaapkamers terugvinden waarvan 1 momenteel ingericht als bureau. Tussen de beide (slaap)kamers in ligt de 1ste badkamer met douche en wastafel. Nog een verdiep omhoog is de masterbedroom gelegen met ensuite badkamer en airconditioning. De 2de badkamer is afgewerkt met een grote inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en een prachtig ligbad met zicht over de tuin. Naast de masterbedroom ligt de dressing, voorzien van inbouwkasten. Nog 1 verdieping hoger ligt de 4de en ruime slaapkamer met tevens ook airconditioning.

De tuin is verzorgd aangelegd en voorzien van een verwarmd buitenzwembad. Er is een zonneterras aanwezig alsook een overdekt terras met toegang tot de woonkamer en keuken. De woning is voorzien van een carport, autostaanplaats vooraan en inpandige garage. Het eigendom is ook volledige afgesloten en voorzien van automatische toegangspoort.

Neem contact op