Huis te koop

* 625000€

4 slaapkamers 173 vierkante meters

Immoweb code : 11369579
Immoweb code : 11369579
*exclusief belastingen

Overzicht

4 slaapkamers
173 vierkante meters bewoonbare ruimte
645 vierkante meters grond

Omschrijving

Architecturale parel met 4 slaapkamers op rustgevende loc...

een architecturale parel die bijna energieneutraal is. Deze prachtige woning bevindt zich op een rustige locatie in Maldegem en biedt een strakke en tijdloze woonervaring.INDELINGGelijkvloers: De woning omvat een ruime inkomhal met een apart toilet en vestiaire, een lichte en uitnodigende woonkamer, een open moderne volledig geïnstalleerde keuken met uitzicht op de tuin, in de keuken is een handige bureauruimte ingemaakt, naast de keuken ligt een praktische berging met ruimte voor wasmachine en droogkast, twee praktische buitenbergingen, een dubbele carport en twee open parkeerplaatsen, Buiten geniet u van een zonnig terras en een volledig omheinde tuin, perfect voor ontspanning en gezelligheid.Op de verdieping: hier bevinden zich vier ruime slaapkamers, een tweede toilet, een badkamer met inloopdouche en voldoende ruimte voor het plaatsen van een bad.TROEVEN:

Instapklaar: Stap binnen en voel meteen het gemak en de comfortabele sfeer die deze woning te bieden heeft. Alles is zorgvuldig voorbereid zodat u direct kunt beginnen met genieten van uw nieuwe thuis.
BEN woning: Deze woning is niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. Met een Bijna-Energie-Neutraal (BEN) label geniet u van lagere energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere toekomst.
Airco aanwezig: Geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur dankzij de aanwezigheid van airconditioning in de woning. Of het nu zomer of winter is, u kunt altijd rekenen op een comfortab...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op