Huis te koop

489000€

4 slaapkamers 214 vierkante meters

Immoweb code : 11203438
Immoweb code : 11203438

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
214 vierkante meters bewoonbare ruimte
824 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime vrijstaande woning met 4 slaapkamers in Adegem

Deze prachtige vrijstaande woning is landelijk gelegen te Adegem (Maldegem) en biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en ruim gezinsleven. De woning werd gebouwd in 1975, heeft een perceeloppervlakte van 824 m² en een bewoonbare oppervlakte van 214 m².

De woning beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime tuin met zonneterras, een inpandige garage en een vrijstaande garage voor 3 auto's.
De oriëntatie van de tuin is zuidwesten, waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten. Achteraan het perceel kan je ook genieten van een prachtig open zicht!
Via de brede oprit komen we uit op de ruime vrijstaande garage (+-46 m²), dewelke werd gezet in 2007.
Voor de woning en op de oprit kunnen er verschillende voertuigen geplaatst worden, wat ideaal is voor bezoekers of extra voertuigen. Regenwaterputten aanwezig.

GELIJKVLOERS: inkomruimte, leefruimte met eetplaats, ingerichte moderne keuken met 2 handige bergruimtes, afzonderlijk toilet, badkamer met lavabo en gietijzeren bad, slaapkamer 1, ruime wasplaats en inpandige garage.
1e VERDIEPING: Ruime overloop, slaapkamer 2 met prachtig zicht, badkamer met douche, lavabo en toilet, slaapkamer 3 en mogelijkheid tot slaapkamer 4 of dressing aanhorend bij slaapkamer 3.

De EPC-waarde van de woning is 253 kWh/(m²jaar), wat resulteert in een energielabel C.
Centrale verwarming met warmtepomp: systeem lucht-lucht (fabricatiejaar 2023), zowel koeling als verwarming.
Regenwaterputten aanwezig.
Contactpersoon: Olivier Verma

Neem contact op