Huis te koop

3 slaapkamers 160 vierkante meters

Immoweb code : 10776738
Immoweb code : 10776738

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
160 vierkante meters bewoonbare ruimte
240 vierkante meters grond

Omschrijving

Rustige gezinswoning aan de stadsrand van Mechelen te koop

Een instapklare gezinswoning te koop in een rustige woonwijk met een gunstige ligging, op 10 min. fietsen van Mechelen centrum, nabij het Vrijbroekpark en op 5 min. wandelen van een indoor recreatiecomplex met o.a. karting en bowling. Er is een bushalte op 5 min. wandelafstand, het treinstation op 7 min. fietsen en het ligt ook nabij de oprit naar de E19.


De woning, nieuwbouw uit 2006, bevat 160m² aan bewoonbare oppervlakte, een achtertuin (100m²) met aangelegd terras (16 m²), een voortuin (40 m²) en een oprit met plaats voor twee auto's.


Het gelijkvloers omvat de inkomhal, een toilet, woonkamer, keuken en garage. De living geniet van veel lichtinval door een groot raam en een grote schuifraam die toegang verschaft tot de tuin.De keuken is volledig uitgerust met kookvuur, dampkap, Miele vaatwasser, combi-microgolfoven met stoomoptie, dubbele gootsteen, en koelkast. De garage biedt plaats voor één auto.

De eerste verdieping is recent gerenoveerd met parket vloerbekleding en een vernieuwde badkamer. Er zijn 3 slaapkamers en een badkamer met nieuwe lavabomeubel, nieuwe douchehoek met regendouchekop, een ligbad en een toilet. De nachthal geeft ook via een uitklapbare trap toegang tot de zolderruimte. Het is mogelijk om de zolder om te vormen tot een extra slaapkamer.

Het dak is recent gekuist en geschilderd.

Neem contact op