Huis te koop

290000€

3 slaapkamers 131 vierkante meters

Immoweb code : 11210782
Immoweb code : 11210782

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
131 vierkante meters bewoonbare ruimte
115 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante stadswoning met tuintje

Ontdek deze charmante stadswoning, ideaal gelegen aan de stadsrand van Mechelen, met 3 slaapkamers, een terras en een knus tuintje.

Op slechts enkele minuten wandelen bereikt u het bruisende centrum van Mechelen, waar de gezellige sfeer en talloze voorzieningen op u wachten. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen binnen handbereik, waardoor het dagelijkse leven hier moeiteloos in elkaar overvloeit.

Bij het betreden van de woning verwelkomt een kleine inkomhal u, leidend naar een open leefruimte die naadloos overgaat in een volledig ingerichte keuken en een handig bureauhoekje. De deuren openen naar een oase van rust – een leuk ingericht tuintje met een gezellig terras en een handig tuinhuis.

Achter de keuken bevindt zich een handige wasberging en een toilet.

Op de eerste verdieping vind je de badkamer met een bad/douche en een wastafel. Een ruime slaapkamer biedt alle comfort die u nodig heeft. Via een vaste trap bereikt u de volledig ingerichte zolder, waar twee kamers wachten om persoonlijke ruimtes te worden.

Deze woning is een uitstekende keuze voor starters of jonge gezinnen die op zoek zijn naar een warme thuisbasis. Geniet bovendien van de centrale ligging, met vlotte toegang tot belangrijke invalswegen zoals de E19 richting Antwerpen of Brussel.

Wacht niet langer en boek nu jouw bezoek via 078/48 47 00 of stuur een e-mail naar [email protected].

Neem contact op