Huis te koop

380000€

2 slaapkamers 132 vierkante meters

Immoweb code : 11212065
Immoweb code : 11212065

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
132 vierkante meters bewoonbare ruimte
262 vierkante meters grond

Omschrijving

Gebouw gemengd gebruik met magazijn aan de Vaart

Gebouw gemengd gebruik met magazijn aan de Leuvense Vaart in Mechelen.

Dit gebouw is gelegen te Guldendal, een woonwijk tussen de Brusselsesteenweg en de Leuvense Vaart in Mechelen. Een residentiële en kindvriendelijke wijk zonder doorgaand verkeer en op korte afstand van het station, centrum en alle andere dagelijkse voorzieningen.

U betreedt het pand via de inkomhal met toegang tot de kelder. Het gelijkvloers biedt plaats voor een lichtrijke leefruimte en volledig geïnstalleerde open keuken. Verder beschikt het over een badkamer met douche, toilet en wastafel alsook aansluiting voor wasmachine en droogkast. Achtergelegen bevindt zich een koer met bergruimte en toegang tot het magazijn. De eerste verdieping bevat evenzeer een lichtrijke en ruime plaats met tweede open keuken. Hier vindt u 2 slaapkamers en een tweede badkamer. De badkamer is uitgerust met douche, toilet en dubbele wastafel. Via de slaapkamer aan de achterzijde kan u het dakterras betreden. Toegang tot het zéér ruime magazijn (185m²) heeft u langs de vernieuwde garagepoort met inkomdeur. Een ruime plaats om in te richten naar wens.

Het pand is uiterst geschikt voor het vestigen van een zelfstandige activiteit, vrij beroep of kangoeroewoonst.

Kortom, veel mogelijkheden en potentieel.

EPC: 395 kWh/m²
Geg. opp zijn indicatief. Stedenbouw in aanvraag. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op