Huis te koop

535000€

4 slaapkamers 237 vierkante meters

Immoweb code : 11259651
Immoweb code : 11259651

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
237 vierkante meters bewoonbare ruimte
272 vierkante meters grond

Omschrijving

VERKOCHT BINNEN DE WEEK - Gerenoveerde woning met 4 slaapkam

VERKOCHT BINNEN DE WEEK - Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers op een uitstekende locatie naast het Vrijbroekpark

In deze aangename woonwijk, naast het Vrijbroekpark van Mechelen, vind je deze gerenoveerde woning met 4 slaapkamers terug.

Doordat de leefruimte en de keuken op de eerste verdieping gelegen zijn, heb je een prachtig uitzicht op de groene omgeving en het park. Vanuit de keuken heb je toegang tot een aangenaam terras met extra opbergruimte.

Op gelijkvloers, de inkomhal met gastentoilet, toegang tot de kelder met veel opbergruimte. Verder in de hal: de garage met ruimte voor wasmachine en droogkast. Ook deze verdieping: 2 slaapkamers, waarvan één slaapkamer met ensuite badkamer, voorzien van dubbele wastafel en ruime inloopdouche. Vanhieruit heb je toegang tot het terras en de tuin.

Op de tweede verdieping zijn er 2 bijkomende slaapkamers en een extra kamer die nog kan ingevuld worden als 2de badkamer. Hiervoor werden de leidingen reeds voorzien. Daarnaast een extra opbergruimte en een luik naar de opbergzolder.

Enkele extra troeven zijn:
·Zonnepanelen
·Inpandige garage
·Toilet op elke verdieping
·EPC B
·Conforme elektrisch keuring
·Asbestvrij
·Kelder
·Staanplaats op de oprit

Ben je op zoek naar een aangename, energiezuinige woning in het groen en toch op wandelafstand van Mechelen centrum? Dan is deze woning zeker iets voor jou!
015 20 36 00 - [email protected]

Neem contact op