Huis te koop

315000€

2 slaapkamers 99 vierkante meters

Immoweb code : 11322736
Immoweb code : 11322736

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
99 vierkante meters bewoonbare ruimte
180 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met tuin te Mechelen

Volledig gerenoveerde stadswoning met twee slaapkamers en tuin, gelegen op een centrale locatie nabij het station van Mechelen. Deze charmante woning biedt een ideale combinatie van modern comfort en een gunstige ligging.

Het interieur van de woning is smaakvol gerenoveerd met detail voor afwerking en lichtinval. De open leefruimte creëert een uitnodigende sfeer, perfect om te ontspannen en steeds in contact met de volledig uitgeruste open keuken. Het grote schuifraam zorgt voor veel natuurlijk licht in de woonkamer en biedt directe toegang tot de achtertuin, waardoor binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden worden. De tuin is een heerlijke plek om te ontspannen, te genieten van de frisse lucht of om gezellige momenten door te brengen met familie en vrienden.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, ideaal voor een gezin, koppel of voor wie op zoek is naar een extra ruimte als bureau. De moderne badkamer is stijlvol ingericht en compleet met een comfortabele douche en tweede toilet. Verder heeft de woning een zeer gunstig EPC B en een conforme elektrische keuring. Kortom, hier kunt u zorgeloos wonen.
.
De ligging nabij het station van Mechelen is ideaal voor pendelaars en biedt gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer. Verder zijn lokale winkels, restaurants en recreatieve voorzieningen allemaal op loopafstand bereikbaar.

Ontdek het bruisende stadsleven en kom een kijkje nemen naar deze instapklare woning te Mechelen. Contacteer ons via info@rosi

Neem contact op