Huis te koop

339000€

3 slaapkamers 135 vierkante meters

Immoweb code : 11338914
Immoweb code : 11338914

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
135 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 3 slpk en stadstuin

Laat je verrassen door deze in 2019 gerenoveerde woning aan de rand van Mechelen. Met een Mobi-score van 9,1/10 is deze woning gelegen op een uitstekende locatie op wandelafstand van centrum Mechelen met voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. Winkels en scholen zijn gelegen op wandelafstand.

Binnenkomen doe je via de ruime en lichtrijke inkomhal met apart gastentoilet. Deze inkomhal biedt voldoende ruimte waar je veilig je fietsen kan stallen. Via de glazen deur kom je binnen in de ruime lichtrijke leefruimte met open keuken waar je geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen en lichtkoepel. De keuken is voorzien van een microgolfoven, oven, vaatwasmachine, Amerikaanse koelkast met vriesvak en massa’s opbergruimte. Alle toestellen zijn inbegrepen en van het merk Siemens. De leefruimte geeft toegang tot een leuke zonnige stadstuin. Hier kan u in alle rust en privacy genieten.

Via de inkomhal kom je op de 1e verdieping. Op deze verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer, badkamer met toilet, lavabo en grote inloopdouche, een bergruimte en een wasruimte. Op de tweede verdieping is er een volledig afgewerkte zolder met twee ruime slaapkamers. De hele achterzijde van de woning is voorzien van insectenwering. Er geldt geen renovatieverplichting voor deze woning.

Voor vragen of om de woning te bezichtigen, kan u mij bereiken op het nummer 0474692714

Neem contact op