Huis te koop

398000€

3 slaapkamers 174 vierkante meters

Immoweb code : 11375074
Immoweb code : 11375074

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
174 vierkante meters bewoonbare ruimte
487 vierkante meters grond

Omschrijving

Uitzonderlijke hoekwoning met 3 slpk, tuin, garages

Op wandelafstand van Mechelen centrum, openbaar vervoer, natuur en scholen, maar eveneens op een boogscheut van invalswegen richting Antwerpen en Brussel, ligt deze goed onderhouden en ruime hoekwoning met in totaal meer dan 170m2 bewoonbare oppervlakte.

De woning met 3 slaapkamers bevindt zich in een doodlopende en kindvriendelijke straat, heeft een ruimte Z-georiënteerde tuin en biedt heel wat extra bergruimte in de berging, wasplaats, garages, kelder en zolder.

Op het gelijkvloers bevind zich de inkomhal met toegang tot gastentoilet, (op te frissen) keuken, leefruimte en kelder. Vanuit de bijzonder lichtrijke leefruimte met aaneensluitend de veranda (met verduistering) heb je maximaal zicht op de groene tuin.

Vanuit de nachthal op de eerste verdieping bereik je de 3 mooie slaapkamers (allen met rolluiken), badkamer met hoekbad en toegang tot de zolder (mogelijkheid tot extra slaapkamers of werk-/hobbyruimte).

Deze woning beschikt over dubbele beglazing, een vernieuwde cv-ketel (gas) en mogelijkheid tot aankoop van extra garage en bouwgrond/tuin (3 extra garages mogelijk mits bouwaanvraag).

Deze woning wordt rechtstreeks verkocht via de eigenaar vanaf 398.000 euro.
Elk bod wordt overwogen na afloop van de bezoekmomenten.

Wees er snel bij door je bezoek in te plannen via mail. Gelieve zeker je ongewenste berichten na reactie.

Neem contact op