Huis te koop

319000€

2 slaapkamers 148 vierkante meters

Immoweb code : 10976775
Immoweb code : 10976775

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
148 vierkante meters bewoonbare ruimte
1240 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning met 2 slaapkamers op een mooi perceel van 1

Gezellige woning met 2 slaapkamers op een mooi perceel van 13are in Meerhout.

Deze open bebouwing is centraal gelegen nabij het centrum van Gestel, op de verbindingsweg tussen Meerhout en Tessenderlo. Een basisschool, lokale winkels en het openbaar vervoer zijn op wandelafstand bereikbaar. Er is tevens een vlotte verbinding naar de E313 autosnelweg richting Antwerpen en Hasselt. 

Op het gelijkvloers bevat deze woning een lichtrijke en ruime leefruimte die via een authentieke klapdeur volledig open getrokken kan worden. De leefruimte is bovendien uitgerust met een gezellige houtstoof van het merk 'Flam'. Daarnaast is er grote hoekkeuken die uitgerust werd met een keramisch vuur, een microgolfoven, een heteluchtoven en een afwasmachine. Tenslotte is er ook nog een wasplaats en een droge voorraadkelder van 6m2.

Op de eerste verdieping vinden we 2 slaapkamers terug en een badkamer met douche en toilet. De zolder is bereikbaar met een vaste trap en kan indien gewenst afgewerkt worden tot een mooie 3e slaapkamer.

Het absolute pluspunt aan deze woning is toch wel de grote tuin die zuidwestelijk geörienteerd is en waar de dierenliefhebber zich absoluut kan uitleven! Tenslotte is er ook nog een vrijstaande garage naast de woning.

Bijzonderheden: 
- Ruim perceel van 13 are.
- Grote zuidwestelijk georiënteerde tuin.
- Renovatie aan 6% BTW mogelijk!

Wenst u ook uw eigendom te verkopen?  Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS s

Neem contact op