Huis te koop

249000€

3 slaapkamers 143 vierkante meters

Immoweb code : 10976776
Immoweb code : 10976776

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
143 vierkante meters bewoonbare ruimte
606 vierkante meters grond

Omschrijving

Te renoveren huis met 3 slaapkamers op een mooi perceel van

Te renoveren huis met 3 slaapkamers op een mooi perceel van 606m2 in Meerhout.

Wij verwelkomen u graag in dit charmante huis in Meerhout, met veel mogelijkheden voor een comfortabel en gezellig leven. Gelegen in een rustige en groene omgeving, biedt deze woning u de perfecte balans tussen ruimte, functionaliteit en omgeving.

Bij het binnenkomen in de woning wordt u begroet door een sfeervolle inkomhal, met een gastentoilet voor het nodige gemak. De leefruimte is het hart van dit huis, met een gezellige houtkachel die warmte en sfeer brengt in de koudere maanden. De vernieuwde keuken uit 2012 is een waar genot voor kookliefhebbers, uitgerust met moderne apparatuur en voldoende ruimte om uw culinaire creativiteit de vrije loop te laten.

Op de bovenverdieping treft u drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad en toilet.

Een handige inpandige garage, compleet met douche en een elektrische garagepoort, voegt nog meer gemak toe aan uw dagelijkse leven.

De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk en bevat een overdekt terras, perfect voor ontspannen avonden en familiebijeenkomsten. Daarnaast beschikt het over een handig werkhuis en een volière, ideaal voor hobbyisten en tuinliefhebbers.

Klaar om deze woning om te toveren tot uw droomhuis? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Wenst u ook uw eigendom te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor een GRATIS schatting op 0494/6

Neem contact op