Huis te koop

272000€

3 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 11304799
Immoweb code : 11304799

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
179 vierkante meters bewoonbare ruimte
622 vierkante meters grond

Omschrijving

Woning met 4 slaapkamers op een mooi perceel te Meerhout

*** OPENHUIS *** DONDERDAG 18 APRIL TUSSEN 17.30-18.30u ***

Ruime woning met 4 slaapkamers op een mooi perceel te Meerhout.

Ontdek deze uitnodigende gezinswoning, gunstig gelegen in Gestel - tussen Meerhout en Tessenderlo - nabij de de lokale basisschool, winkels en openbaar vervoer. Perfect voor diegenen die hun eigen stempel op hun nieuwe huis willen drukken.

Met een woonoppervlakte van 160 m², omvat deze woning een open leefruimte die baadt in natuurlijk licht, een praktische keuken die wacht op uw persoonlijke touch, en een inpandige garage die zowel gemak als extra bergruimte biedt. De voorraadkelder beneden biedt koele opslagruimte en de potentie voor meer.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers die rust en privacy bieden voor het hele gezin, en een functionele badkamer. De zolder met biljarttafel kan dienen als een veelzijdige ruimte – ideaal voor een spelkamer of extra familiekamer.
De zuidwest-georiënteerde tuin rondom de woning is een groen canvas klaar om tot leven gebracht te worden door enthousiaste tuiniers of te dienen als speelruimte voor kinderen. Met de juiste zorg kan dit een idyllische plek worden voor familiebarbecues en ontspanning in de open lucht.

Als u op zoek bent naar een huis met karakter en de mogelijkheid om te moderniseren naar uw smaak, dan is dit een kans die u niet mag missen. Neem contact op om een bezichtiging te plannen en de mogelijkheden van dit huis zelf te ontdekken.

Wenst u ook

Neem contact op