Huis te koop

2400000€

4 slaapkamers 685 vierkante meters

Immoweb code : 11352236
Immoweb code : 11352236

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
685 vierkante meters bewoonbare ruimte
34000 vierkante meters grond

Omschrijving

Luxueus landhuis met paardenaccommodatie op ca. 3,4 ha (op

Op een steenworp van de Nederlandse grens ligt Meersel-Dreef (Hoogstraten) waar dit luxueuze paardeneigendom gelegen is. Via de E19 is deze accommodatie makkelijk bereikbaar. Het eigendom is ideaal voor mensen met een hart voor paarden die zich willen wanen in een oase van rust en pure luxe.

Op het domein staat een hoogwaardig afgewerkt landhuis, een volledig uitgerust guesthouse, een groot stalgebouw met twaalf stallen, een Vlaamse schuur evenwel uitgerust met (opfok-)stallen en uitloop, een longeercirkel, een buitenpiste (65mx25m) en negen paddocks. De ruime weides zijn volledig omheind en voorzien van schuilstallen, automatische drinkbakken, elektriciteit en mogelijkheid tot beregening.

Het grootste, reeds gerenoveerde, stalgebouw is voorzien van twaalf ruime paardenstallen, waaronder een opfokstal (8mx6m) en merrieboxen (6mx4m), een solarium/opvoelbox, een wasplaats, een poetsplaats en twee grote poorten. In dit gebouw bevindt zich een ontvangstruimte met keuken, douche, toilet en een aparte zadelkamer. Op het dak van de stal liggen 114 zonnepanelen. Rondom het stalgebouw is de vloer voorzien van rubberen tegels. Verder zijn er negen weidepaddocks, een longeercirkel en een buitenpiste (65mx25m).

Aan de andere kant van het woonhuis staat de authentieke, gerenoveerde Vlaamse schuur, uitgerust met twee merrie-veulen stallen en een grote opfokstal met uitloop, ideaal voor het houden van jonge paarden. De schuur heeft een hooizolder en een ruime opslagplaats.

De wonin

Neem contact op