Huis te koop

499000€

3 slaapkamers

Immoweb code : 11306737
Immoweb code : 11306737

Overzicht

3 slaapkamers
432 vierkante meters grond

Omschrijving

Volledig gerenoveerde 3-gevelwoning

Deze prachtige 3-gevelwoning is volledig gerenoveerd in 2020 en bevindt zich in uitstekende staat (EPC C). Met 3 slaapkamers (12, 14m2 en 30m2) en de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin.
Met een bewoonbare oppervlakte van 167m2 en een perceel van 4.3 are, is er genoeg ruimte om te genieten van het comfortabele interieur en de prachtige omgeving. De rustige buurt, op steenworp afstand van de botanische tuin en het centrum van Meise met zijn winkels en scholen, zorgt voor een aangename leefomgeving.
De woning is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een nieuwe gasketel, dak, ramen Reynaert, vloerverwarming, en nog veel meer (alles vernieuwd in 2020). Met een energieprestatiecertificaat (EPC) van C en conforme elektriciteit, kunt u genieten van een energiezuinige woning.
Extra troeven zijn de kelder van 9m2, de zonnige tuin met noordwestelijke oriëntatie, en het grote tuinhuis van 20m2 met elektriciteit. Parkeren is ook geen probleem, met ruimte voor 2 auto's voor de deur en een privéparkeerplaats naast het huis.
Mis deze kans niet om deze prachtige woning te bezichtigen! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. ??????

Neem contact op