Huis te koop

429000€

3 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 11377772
Immoweb code : 11377772

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
178 vierkante meters grond

Omschrijving

Karaktervolle hedendaagse woning met zonnige tuin.

Karaktervolle woning gelegen in een speelstraat vlakbij het dorpscentrum van Meise en dichtbij alle uitvalswegen.

Historisch gezien was dit het woonhuis van een schrijnwerkerij. In 2004 werden de loods en loft afgesplitst en onderging de woning een volledige renovatie met behoud van talrijke authentieke elementen.

Op het gelijkvloers betreed je de woning via de inkomhal met vestiaire en (fietsen)berging. Je vindt er ook de ruime leefruimte met aansluitend de keuken en een gastentoilet. De leefruimte en keuken sluiten beiden aan op de gezellige zuidgerichte tuin, een oase van rust en groen met handige tuinberging.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime lichtrijke badkamer, voorzien van ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Daarnaast vinden we hier ook nog twee slaapkamers, waarvan één momenteel werd ingericht als hobbykamer.

De tweede verdieping huist de master bedroom met ruime dressing en ingemaakte kasten onder het schuine dak. Deze kamer is ruim genoeg om - indien gewenst – verder op te splitsen.

Tenslotte is de woning voorzien van een droge kelder met historische tongewelven, een comfortabele vrije hoogte en alle technieken voor bv. wasmachine en droogkast. Voor de woning bevindt zich tevens 1 private staanplaats voor een wagen (eventueel uitbreidbaar naar 2).

De woning is instapklaar, voldoet aan alle hedendaags comfort en beschikt over een EPC-label B.

Kijkje nemen? Maak een afspraak via [email protected] of 0498/31.50.24. Geen immo.

Neem contact op