Huis te koop

1295000€

3 slaapkamers 284 vierkante meters

Immoweb code : 11392609
Immoweb code : 11392609

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
284 vierkante meters bewoonbare ruimte
1629 vierkante meters grond

Omschrijving

Tijdloze elegantie: klassevilla in de Groene Gordel

Landelijk en rustig in de groene Noordrand, tegelijk centraal tussen Brussel en Antwerpen. Op fietsafstand van Meise en Londerzeel met scholen, winkels  en station  én met het natuurgebied de Wolvertemse Beemden in jouw achtertuin. 

In 2008 gaf Architectslab deze karaktervolle villa uit 1976 een totale metamorfose met veel oog voor detail. Kijk maar naar de houten binnenluikjes! Hoogwaardige, duurzame materialen, zoals Vitrocsa-ramen, Vola-kranen, maatkasten in gezandstraalde of geborstelde eik, voleiken parket, Bourgondische dakpannen... en mooi bewaarde authentieke schouw en vloer in Franse natuursteen.

Lindebomen stelen de show in de voortuin, met mooi geïntegreerde parkeerplaatsen in het tuinontwerp. De glazen inkomhal op natuursteen doet ook dienst als doorgang naar het fantastische bureau met XL ramen en houthaard. Wat een woon-werkcombi!   

Keuken met natuurstenen blad, Vola-kranen en veel kastwerk op maat. De zitbank/opbergruimte maakt deze ruimte nog charmanter. Berging, wasplaats, kelder. Rustig achteraan: de grote leefruimte met eetplaats, opnieuw een houthaard en prachtig zicht. In het stijlvolle salon werd de tv slim weggewerkt in de inbouwkasten. Heerlijk terras en grote zonnige tuin met bomen en handig bijgebouw voor fietsen.

Oorspronkelijke trap naar de polyvalente vide, met 2 identieke slaapkamers naast elkaar. Aan de overzijde: grote slaapkamer met en suite badkamer met Bisazza mozaïektegels en natuursteen. Tot slot nog een leuke mezzanine en 2de BK. 

Neem contact op