Huis te koop

329000€

4 slaapkamers 150 vierkante meters

Immoweb code : 11322055
Immoweb code : 11322055

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
150 vierkante meters bewoonbare ruimte
340 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde woning met 4 slaapkamers gelegen op het Dorp va

Deze woning onderging een totale metamorfose waarbij niets over het hoofd werd gezien. De woning is gelegen op het Dorp van Meldert dichtbij openbaar vervoer, restaurants, winkels, scholen, ….
We betreden de woning langs de inkomhal waar we meteen de voorplaats en leefruimte terugvinden. Vervolgens heeft men de eetplaats met volledig ingerichte keuken en apart toilet. Achter de keuken heeft men een leuke binnenkoer die toegang geeft tot een polyvalente ruimte die kan dienen als leefruimte, speelkamer, zitkamer of bureau. Vanuit deze leefruimte kan men naar de achterliggende tuin die toegankelijk is via een erfdienstbaarheid.
Op de eerste verdieping vinden we twee ruime slaapkamer terug, wasplaats en de badkamer die werd uitgerust metzowel ligbad, douche en lavabomeubel.
Op de tweede verdieping vinden we nog 2 mooie slaapkamers en bureauruimte terug.
De woning beschikt voorts over een droge kelderruimte die ideaal is als opbergruimte of om uw wijnvoorraad lekker koel te houden.
Woning is volledig vernieuwd, centrale verwarming op aardgas, dubbele beglazing en pcv ramen, nieuw sanitair, elektriciteit conform de wetgeving, …
Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Timothy van B&V Invest op het nummer 0474/ 41. 28. 40.

Neem contact op