Huis te koop

895000€

6 slaapkamers 362 vierkante meters

Immoweb code : 11310455
Immoweb code : 11310455

Overzicht

6 slaapkamers
3 badkamers
362 vierkante meters bewoonbare ruimte
7729 vierkante meters grond

Omschrijving

Magnifiek domein langs Schelde

Op dit prachtig domein van ca.7.700 m² (uitbreidingsmogelijkheid tot ca. 16.700m²), bevindt zich een op te frissen woning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 340m². Vanuit de woning heeft u een prachtig zicht over de Schelde en de tuin die verschillende mogelijkheden biedt voor liefhebbers van natuur en dier.

Een unieke oase van rust, op een boogscheut van het centrum van Melle, die zowel als idyllisch privéverblijf, of als investering kansen biedt.

EXTRA:
Optie tot aankoop naastgelegen woning (ca. 120m²) op een perceel bouwgrond van 867m².
Optie tot aankoop extra perceel/percelen natuurgebied met oppervlaktes tot ca. 8.000 m².


Indeling:
U treedt de woning binnen langs de inkomhal met vestiaire en gastentoilet. De keuken met ontbijthoek biedt mogelijkheid tot uitbreiding naar de naastliggende bureauruimte. De ruime eetkamer en living met centrale houthaard, bieden een adembenemend zicht over het domein. Verder is er een berging, een wasruimte en een goederenlift die doorloopt van de kelder naar de zolder.

Op de eerste verdieping bevinden zich 6 slaapkamers, waaronder de master, die over een ensuite badkamer beschikt (dubbele lavabo, bad en douche). Verder zijn er nog 2 badkamers (met dubbele lavabo, bad of douche) en een apart toilet.

Ruime zolder die mogelijkheid biedt tot een extra kamer/bureau/ontspanningsruimte/… Verder is er een zeer ruim en zonnig terras met uniek uitzicht.

De kelder beschikt over een technische ruimte, wijnkelder en 3 garages.

Neem contact op