Huis te koop

569000€

5 slaapkamers 230 vierkante meters

Immoweb code : 11450160
Immoweb code : 11450160

Overzicht

5 slaapkamers
1 badkamer
230 vierkante meters bewoonbare ruimte
705 vierkante meters grond

Omschrijving

Schitterende HOB met 5 slpks en tuin!

?? Schitterende half open bebouwing met uitbreidingsmogelijkheden!
Welkom thuis in deze prachtig gerenoveerde woning, perfect gelegen op een royaal perceel van 705 m2. Deze ruime woning biedt tal van extra mogelijkheden, of het nu gaat om een uitbreiding van de leefruimte, het creëren van een zorgwoning, een duo-woonst of een combinatie van wonen en professionele activiteiten. Kenmerken van de woning:
• Volledig gerenoveerd: Vanaf 2014 tot 2022 is deze woning met liefde en vakmanschap vernieuwd, met alleen nog de glasstrook in de keuken die door de nieuwe eigenaren kan worden afgewerkt.
• Ruime indeling: Binnenkomen via de inkomhal die leidt naar een lichtrijke bureauruimte, een volledig uitgeruste keuken en een gezellige leefruimte met eetplaats en comfortabel salon.
• Praktische voorzieningen: Een gastentoilet, berging met CV-installatie en handige wasplaats maken het dagelijks leven gemakkelijker.
• Ruime slaapkamers: Op de eerste verdieping bevinden zich twee grote slaapkamers, een derde kleinere kamer en een moderne badkamer. De zolderruimte is slim omgebouwd tot een extra slaapkamer, in de achtervleugel is op de verdieping nog een extra kamer, waardoor er voldoende ruimte is voor het gezin.
• Buitenleven op zijn best: Geniet van een terras tussen de woning en de ruime garage, met aangrenzend een prachtige tuin met visvijver en een heerlijk zwembad, compleet met filtersysteem en warmtepomp, aangedreven door zonnepanelen.
• Duurzame voorzien

Neem contact op